VELIKONOČNÍ VÍKEND 24.-27.3.
VELIKONOČNÍ VÍKEND
24.-27.3.2016 (ČT A PÁ OD 15:00)
¼ks JARNÍ KUŘÁTKO 149,- Kč
- s žemlovou nádivkou, šalotkovou omáčkou a bramborami restovanými na másle s pažitkou
300g KRÁLIČÍ STEHNO 139,- Kč
- s česnekem a rozmarýnem, zdobené husími játry, listovým špenátem a bramborovým knedlíkem
500g SOUS-VIDE JEHNĚČÍ KOLÍNKO 235,- Kč
- na zelenině s omáčkou demi-glace, se šťouchaným bramborem s jarní cibulkou, Julienne zelenina
OCHUTNEJTE NOVINKU V SORTIMENTU: DOMINIKÁNSKÉ RUMY
V SOBOTU I NEDĚLI OD 19:30 ŽIVÁ HUDBA
Velikonoční masa jsou připravena metodou SOUS-VIDE
Sous-vide (z francouzštiny, v překladu znamená "ve vakuu") je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou. Takto vakuované se potraviny (maso, ryby, zelenina nebo ovoce) pošírují po různě dlouhou dobu. Většinou jde o několik hodin – někdy až 72 – při přesně vypočítané teplotě, která je nižší než bod varu. Nejčastěji při teplotě v rozmezí 55 – 60 °C. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni.






Pospíšilova 281/8, 500 03 Hradec Králové
731 125 163
© 2023, Toro game s.r.o. – všechna práva vyhrazena
Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek
Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o.